IMG_0009.jpg
DÓRI-M2

Horváth Dóra

Frissítő - relaxáló masszőr

Rólam

Hajdanán bölcsészhallgatóként, később tanárként és kommunikációs szakemberként is a legfontosabb feladatomnak az elmém pallérozását tekintettem. Hosszú évek kellettek, míg rájöttem: sem szellemi, sem lelki egyensúlyra nem tehetek szert addig, amíg a fizikai jóllétemnek nem szentelek elegendő figyelmet.

E felismerés hatására kezdtem érdeklődni az embert teljes egységében szemlélő holisztikus módszerek, elsősorban a masszázs iránt. Utam első állomásaként regeneráló svédmasszőr végzettséget szereztem, jelenleg gyógymasszőr képzésben veszek részt. A frissítő, regeneráló masszázs nemcsak az ellazulás és a kikapcsolódás lehetőségét nyújtja, de alkalmat ad arra is, hogy a masszázságyon fekve rádöbbenjünk: testünk, lelkünk és szellemünk egészségét nap mint nap, minden egyes döntésünkkel, akár egy kellemes relaxáló masszázzsal is befolyásolni tudjuk.

A gyógymasszőr oklevelemet követően terveim között szerepel más fontos kiegészítő technikák - pl. triggerpont terápia és a fascia lazító technikák - elsajátítása, valamint a természetgyógyászatban való elmélyülés is. 

Elérhetőség

+ 36 20 529 9605

Email 

Kövess oldalaimon!

  • Facebook
  • Instagram