top of page
DSC_0219.jpg
DSC_1639.jpg

Hemberger Fruzsina

Női jóga, Kismama jóga oktató

Sziasztok,

A jóga majdnem egy időben csöppent az életembe azzal, ahogy elkezdtem masszőrként dolgozni, idestova 10évvel ezelőtt. Kezdetben csak gyakorlóként voltam jelen, hogy a sokszor kemény fizikai munka miatt kötött izmaimat lenyújtsam. Aztán szép lassan beitta magát a bőröm alá és gyökerestül változtatta meg az élethez, benne pedig a saját magamhoz való hozzáállásomat. Órákig tudnám ecsetelni mennyi mindent adott nekem a gyakorlás, hisz számtalan nehéz élethelyzetben volt a támaszom. Hálás vagyok azért, hogy ez az út  végül odáig vezetett, hogy jelentkeztem Hatha oktatói képzésre. Kezdetben még nem voltam biztos benne, hogy tanítani is fogok, de abban igen; szeretném mélyebben megismerni a jóga által tanított életfilozófia gyökereit. Aztán végül magába szippantott az oktatás és tudtam, hogy itt nem fogok megállni.

Már az alap hatha oktatói képzés alatt elvégeztem egy női mentorprogramot, ami által rengeteget gyógyítottam a saját nőiségemet. Volt mit... Itt jöttem rá, hogy mennyi terhet cipelünk és raktározunk mi nők a méhünkben, akár generációról generációra. Sokszor fájdalmas, de jövedelmező volt ez az önmunka, hisz megérett bennem: én ezt akarom csinálni. De nem csak saját magamat szeretném gyógyítani, szeretnék a többi nőtársamnak is segíteni elindulni az önszeretet útján. Hogy a Nők szeressenek végre nők lenni, életkörük bármely időszakában járnak is éppen.

 

Így hát beiratkoztam egy Női jógaoktató képzésre, amit szorosan követett egy Kismama jógaoktatói. Hamarosan pedig babás jógaoktatói képesítésemet is megszerzem. Mivel magam is édesanya vagyok, tudom mennyire kell az önszeretet és az önelfogadás ebben az időszakban (is). Szeretnék ehhez a jógán keresztül segítő kezet nyújtani és teremteni egy olyan teret, ahol nincs ítélkezés és ahol mindenki az lehet aki. Ahol feltétel nélküli szeretet van és ahol végre le lehet tenni a mindennapok terheit.

 

Várlak sok szeretettel óráimon!

Namastè

Fru

Elérhetőség

+ 36 20 431 0661

Email 

Kövess oldalaimon!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page