top of page
Inverz
DSC04325.jpeg

Nagy Judit 

Aerial Yoga oktató

Sziasztok,

Nagy Judy vagyok, már vagy 20 éve jógázom hobby, testmozgás szinten heti 1-2 alkalommal. 2017-ben ismerkedtem meg az Aerial jógával, nagyon megtetszett és rendszeresen elkezdtem járni ilyen órákra. 

 

A mindennapi stressz, az ülőmunka, a háztartás, a gyereknevelés káosza között kerestem valamit, amivel átmozgatom magam, még meg is nyugtat és újult erővel visz tovább. Amikor az Aerial jóga az életembe jött, rádöbbentem már az első pár óra után, hogy nem is olyan nehéz, viszont sokkal jobban megnyújt és nagyon hamar lett sikerélményem, nőtt az önbizalmam is, jobban kiálltam magamért. Az órák alatt végig a fókusznak/koncentrációnak ott kell lennie, nem csak testben, hanem lélekben is jelen kell lenni. Ez abban segített, hogy a munkában és az élet többi területén is oda tudok koncentrálni, ahova kell.

Én nagyon jól el voltam hosszú éveken keresztül, aztán  2023-ban, felmerült a gondolat, hogy én is szívesen oktatnám. Néha megkérdőjeleztem magamat, hogy ennyi idősen tényleg el akarok végezni egy ilyen kurzust? Végül belevágtam és áldom az eszem, a hozzáállásom, hogy kitartottam és végig csináltam. 

Rájöttem, hogy nemcsak a 20 éveseké a világ.

Megnöveltem az órák számát és még el sem kezdődött az oktatás, én már heti 5-ször gyakoroltam, csináltam a szebbnél szebb pózokat és persze erősödtem. 

Minél ügyesebb lettem, annál jobban szeretem, főleg hogy most már tisztában vagyok a háttérrel is, mi mire jó, hogyan álljak neki, melyik póz hogyan és mire hat, mire kell odafigyelni, stb. Boldog vagyok, hogy a hobbym lett a küldetésem.

Szakmai Kompetencia:

2010. Pránanadi (Földi Györgyné)

2012. Egészségügyi szakképesítés Gyógyszerkiadói szakasszisztens (Raoul Wallenberg Eü. Szakiskola)  

2014. Reflexológiai Talpmasszázs (dr. Csikai Erzsébet)

2016. Természetgyógyász alap képzés (Daróczi Zoltán)

2021. Access Bars és test- kezelő (Vasas Eszter)

2021. 5 Kontinens masszázs (Lázár Orsolya)

2022. Access Bars Facilitátor - Access Bars Képzés (Kovács M. Angéla)

2022. Trigger pont terápia (Feövenyessy Medical Fitness Akadémia)

2023. Aerial jóga oktató (Aerial Yoga Hungary)

Kisszoba

Elérhetőség

+ 36 20 431 0661

Email 

Kövess oldalaimon!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page