top of page

Azok a bizonyos "bikini body √©s bootyūüćĎ" edz√©sprogramok

M√°jus k√∂zepe, lassan v√©ge fel√© j√°runk. Egyre t√∂bb gondolat mer√ľl fel benn√ľnk a f√ľrdŇĎruh√°nk kiv√°laszt√°s√°r√≥l, strandol√°sr√≥l nyaral√°sr√≥l. Ezt kihaszn√°lva kezd a Facebook √©s az Insagram feldobni k√ľl√∂nb√∂zŇĎ ny√°ri, idŇĎszakos edz√©sprogramokat.


Ezek gyors fogy√°st, form√°l√≥d√°st √≠g√©rnek. Sokszor semmif√©le felm√©r√©s √©s elŇĎzetes egyeztet√©s n√©lk√ľl. Online form√°ban, t√∂bb csomag megv√°s√°rl√°s√°ra √∂szt√∂n√∂zve.


Mi a valós probléma ezekkel a csomagokkal?

Az √°ltal√°nos szem√©lytelens√©g (ezt √©rtsd √ļgy, hogy nem n√©z r√°d senki mit is csinalsz val√≥j√°ban) √©s bizonyos izomcsoportok t√ļlzott megedz√©se mobilit√°s n√©lk√ľl.


Mit eredményezhet ez a fajta rapid edzés?

Olyan f√©lreedz√©st, t√ļlfesz√ľl√©st bizonyos izomcsoportokban, amely hossz√ļ t√°von komoly mozg√°sszervi probl√©m√°kat okozhat. Valamint eleve a korrekci√≥ hi√°nyaban s√©r√ľl√©seket.

Hirtelen fogyás-hirtelen hízás. Ingadozó testösszetétel. A hormonrendszer felborulása.


Hogy hatnak ránk lelkikeg ezek az edzések?

Egyfajta k√ľlsŇĎ nyom√°st helyez r√°nk, egy megfelel√©st. Ez a k√ľlvil√°g fel√© megfelel√©s pedig √∂nbizalmunkra n√©zve az egyik legk√°rosabb. Ezeken a vide√≥kon vagy √©lŇĎben az edzŇĎ iszonyatosan kerek feneket villant √©s az esetek 90%-ban hangs√ļlyozza, hogy ez a s√ļlyz√≥s guggol√°s eredm√©nye. Ekkor keletkezik az a k√ľlsŇĎ nyom√°s, megfelel√©s (nekem mikor lesz ilyen testem? mi√©rt nem vagyok ilyen? mi√©rt nem vagyok el√©g j√≥?) amit a legt√∂bb ruh√°zati rekl√°m is t√°mogat. S√©r√ľl benn√ľnk saj√°t magunkr√≥l kialak√≠tott k√©p, √∂n√©rt√©kel√©s√ľnk. Ez kihathat t√°rsas kapcsolatainkra, p√°rv√°laszt√°sunkra.


Hogyan l√°tjuk mi a St√ļdi√≥ban az edz√©st, form√°l√≥d√°st, fogy√°st?

A test v√°ltoz√°sa egy m√°sodlagos eredm√©ny. AlapvetŇĎen t√∂reksz√ľnk arra, hogy a mozg√°sban/edz√©sben megtal√°ljuk saj√°t magunkat, boldogs√°gunkat. Ne egy idŇĎszakos, v√©rre menŇĎ harc legyen, hanem egy √°lland√≥an fenntarthat√≥ √©letvitel. Olyan mozg√°skult√ļra kialak√≠t√°sa, amely eg√©sz√©ben teszi kerekebb√© h√©tk√∂znapjainkat.

Ez egy hossz√ļt√°v√ļ "befektet√©s" saj√°t magadba. Nem egy 3 h√≥napos csomag. √Črzelmi √©s testi j√≥l l√©t.


Erre t√∂reksz√ľnk Mi.


Ha k√©rd√©s mer√ľlne fel benned a le√≠rtakkal kapcsolatban, vagy szeretn√©d hossz√ļ t√°von megismerni tested √©s lelked,

√ćrj nek√ľnk √ľzenetet!


inverzyoga@gmail.com

+ 36 20 431 0661

bottom of page