top of page
IMG_4324_edited.jpg

Oktatóképzés 2024 október-december

Aerial Yoga Basic oktatóképzésünk 120 órás időtartamot ölel fel. Egy holisztikus szemléletmódot képviselünk, amelyet már több, mint 5 éve adunk át vendégeinknek.

Gyakorlatorientált, fasciális szemléletmóddal kiegészülő oktatóképzés.

Az Aerial Yoga-n túl megismerkedhetsz az emberi testben megtalálható 12 myofasciális láncolattal és alap szinten bevezetést nyersz az illóolajok világába.

A képzésen a csípő magasságú hammockos órákkal ismerkedhetsz meg, sajátíthatod el például a Gerincfókuszú, TABATA jellegű és tematikus órák felépítését.

A képzésre jelentkezés előfeltétele: sportoktatói, sportedzői végzettség vagy bármely legalább 100-150 órás jógaoktatói végzettség megléte.

Aerial Yoga Basic oktatóképzés felépítése

Mottónk

“ Minden lehetséges annak, aki hisz. “

Márk 9:23

IMG_4304.JPG

Regisztrálj a képzésre itt:

Kérünk, pontosan írd be az e-mail címed és a neved.

Köszönjük, hogy Minket választottál!

Képzési napok és ár

Képzési napok:
október
november
december


Vizsganap:  december 8. vasárnap


A képzés díja: 250 000 HUF

A díjat lehetőség van két részletben fizetni. A díj tartalmazza az oktatási anyagokat és az első vizsga díját. További vizsgadíj: 20 000 HUF

Képzésünkről mondták:

“Nagyon jó volt kiscsoportban tanulni, jó volt a légkör. Tetszett az anatómiai hangsúly, hogy sok figyelmet fordítottunk arra, hogy egyes betegségekkel, félelmekkel, hogy segíthetjük az embereket, hogy lehetőségük legyen az aerial jóga pozitív hatásait megtapasztalni”

bottom of page