top of page
Inverz
DSC04544.jpeg

Gyarmati Adri

Aerial Yoga oktató

Rólam

Gyarmati Adrienn vagyok, egyike a Debrecen szülötteinek. Egész életem során egy dolog volt állandó, és az a mozgásra való igényem; ennek ellenére sose űztem versenyszerű sportot.

20 éves korom óta Budapest vagy az agglomeráció az otthonom. Most Szadán élek egy kis falkában Párommal és egy angol agárral.

2014 májusa óta siklóernyőzöm, ami gyakorlatilag beszippantott; átformálta az addigi életem és meghatározó része maradt azóta is. Imádom az érzést, ahogyan az ernyőm alatt lógom!

2015-ben egy komoly bokasérülés átformálta a sportolási lehetőségeim. A rehabilitációm folyamán 2016-ban találtam rá az Aerial Yogára, aminek világa teljesen magával ragadott. Itt éreztem, hogy rátaláltam időjárástól függetlenül arra a mozgásformára, amihez hasonlót a siklóernyőzés tud adni nekem!

Bármibe is kezdtem bele az életem során, mindig azt a visszajelzést kaptam, hogy oktatói pályát kellene választanom, hisz nem csak a sport iránti lelkesedésem az elmélyülő tudásvágyam van meg, de az emberekkel való közös munka is nagyon közel áll hozzám.

2021-ben értem meg arra, hogy elinduljak azon az úton, hogy a tapasztalataimból, lelkesedésemből, illetve az Aerial Yoga iránti szeretetemből átadjak a hozzám hasonló hétköznapi embereknek! Itt nem szükséges kiemelkedő sportmúlttal rendelkezned. Az Én óráim Neked valóak; amennyiben megvan benned a mozgás szeretete, a mozgás iránti vágy, a saját határaid feszegetésére való igény vagy egyszerűen csak újfajta élményt keresel a sporton keresztül.

…És ezt a legjobban nem földhöz ragadtan fogom tudni átadni Neked!

2023-ban elvégeztem az Aerial Yoga oktatói képzést és remélem hamarosan találkozunk Aerial Yoga óráim egyikén. A későbbiekben terveim között szerepel Aerial Gerinc Yoga és Aerial Fitness órákat tartani.

Lógjatok Velem,

Adri

Szakmai Kompetencia

- Aerial Yoga oktató (Aerial Yoga Hungary)

Kisszoba

Elérhetőség

+ 36 20 431 0661

Email 

Kövess oldalaimon!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page