top of page
Háttér_1
DSC04387.jpeg

Kóka Zsuzsi

Aerial Hammock edző, személyi edző

Rólam

A sport már egészen kicsi koromtól fogva életem szerves része.

10 éves korom óta sportolok versenyszerűen, a 4 év röplabdát 3 év kézilabda követte, majd a csapatsportokat felváltották az egyéni sportok. Csoportos aerobik órákat kezdtem látogatni, amik annyira megtetszettek, hogy - bár előtte is tudtam, hogy sporttal szeretnék foglalkozni - ott határoztam el végleg, hogy edző szeretnék lenni. 

Minden új sport elkezdésénél volt bennem egy belső motiváció, ahogy három és fél éve a futással kapcsolatban is, amely során edző segítségével készülök a 10 km-es és félmaraton versenyekre, és amelyeken a saját rekordjaim megdöntése a cél. Hiszem, hogy egy jó edző és egy támogató közösség sokkal tovább tudja vinni az embert. A légtornával az ELTE PPK-n folytatott sportszakmai tanulmányaim során találkoztam. Hasonlóan a futáshoz, ezt is saját magam miatt, belső késztetése kezdtem el. Úgy gondoltam, hogy a légtorna jó módja az izmok nyújtására, önkifejezésre, önbizalom növelésre és a felsőtest erősítése is szempont volt nálam. A légtorna elkezdésével sikerélmények sora várt az edzéseken. Tetszett benne, hogy egyszerre lep el az adrenalin a magasban, érzem magam nőiesnek és erősnek.

Nagyon boldog vagyok, hogy mára a hobbim a munkám, szeretem átadni az embereknek azt a lelkesedést és motivációt, amelyet én érzek a sportokkal kapcsolatban.

Várok mindenkit sok szeretettel az óráimon!

Szakmai kompetencia

2018- - ELTE Sportszervezés BsC szak

2021 - Fitness Akadémia - Fitness instruktor

2022 - BEAC - Aerial Hammock edző

2024 - Kinesio- tape tanfolyam

Kisszoba

Telefon

+36 20 431 0661

Email 

Kövess oldalaimon!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page