top of page
IMG_4383.JPG

Aerial óratípusaink

IMG_4326.JPG

01

Aerial Yoga

Ezen az órán kifejezetten a talaj jóga ászanák, hammockos variációit gyakoroljuk. Fókuszban a légzés, nyújtás, stresszmentes állapot megteremtése. 

Alapvető előnye Aerail Yoga óráinknak, hogy enyhítik a hát- és derékfájást. Segítik az egészség megőrzését!

02

Aerial Fitness

Akrobatikusabb, hammockos óratípus. Ajánlott előtte 1-2 Aerial Yoga órán való részvétel. Nőies, erősítő, alakformáló. Lépj ki komfortzónádból egy csodálatos mozgásforma segítségével!

DSC04412_edited.jpg
DSC04702.jpeg

03

Slow Aerial Yoga

Ezen a típusú Aerial Yoga órán, a hammock térd magasságban van. Így egy teljesen új perspektívát tud nyújtani annak is, aki elsőre jár az óráinkon, és annak is, aki már rendszeres jógázó!

04

Aerial Trapéz (erősítés)

Ezen az órán egy TRX szerű, hammock résszel is ellátott anyagot használunk. A 3-3 kapaszkodóval izgalmas, erősítő és nyújtó hatású elemeket és ászanákat egyaránt kivitelezni lehet! Izgalmas órára számíthatsz!

trapéz_edited.jpg
IMG_4166.JPG

05

Illóolajos Aerial Yoga

Ezen az Aerial Yoga órán megismerkedhetsz az illóolajok jótékony hatásaival. Minden órán más és más illóolajat használunk a gyakorláshoz. Az illóolajok 100% tisztaságú, magyar termékek.

06

Gerincfókuszú Aerial Yoga

Gerincünk egészsége egy alapkő a teljes élethez. Ezen az órán kifejezetten a gerinc menti feszítő izmok megerősítése a cél, valamint a teljes gerincoszlop átmozgatása. Ülőmunka ellensúlyozására kifejezetten ajánlott óratípus! 

gerincfókusz.jpeg
DSC04637_edited.jpg

07

Csípő- és mellkas nyitó Aerial yoga

Tudtad, hogy a NŐK kifejezetten a csípő környékére "gyűjtik" a stresszt?  Ezeken az órákon ezen a problémásabb területen, valamint, a mellkas nyitásán dolgozunk!

08

Aerial CORE

Egyik legizgalmasabb és legfárasztóbb óratípusunk! Kifejezetten CORE (azaz hasizmok, medencefenék izmai, mellkashoz kapcsolódó izmok, vázizmok) izmok átmozgatása a cél! Dinamikus óra, 20 másodperc edzésmunka, 10 másodperc pihenő, 8 perces blokkokban! Tedd magad próbára!

AERIAL CORE TRAINING
bottom of page