top of page

Energetikai kezeléseink KISOKOS Metamorfózis VS Reflexológia

Kértétek, hogy pár szóban hasonlítsuk össze a metamorfózis kezelést a reflexológiai talpmasszázzsal, hogy jobban át tudjátok látni a kettő közti különbséget és el tudjátok dönteni, melyikre van igényetek. Részletes leírást most itt találtok!


Nézzük át az alap tudnivalókat mindkét kezelést illetően.


  1. Melyik síkon, milyen formában történik a kezelés?


Meta: finom energetikai síkon, speciális érintésekkel és simításokkal, ‘borzolással’


Reflexo: fizikai síkon, ujjnyomásos fogásokkal & masszázs rúd segítségével


2. Melyik testrészen, milyen területet érint a kezelés?


Meta: az első 3 alkalommal csak lábfejen, a 4-5. alkalommal a kézfejen & a fejen történik a kezelés. Mindegyik területen a gerinc reflexiós pontjain dolgozom, illetve a petevezeték vonalát és egyéb speciális részeket is értintek, mint például a foganási, vagy a születési pont.


Reflexo: a talp mikrozónáin érintem a különböző szervrendszereket. Dolgozom a vizelet kiválasztó rendszeren, az emésztő rendszeren, a légző szerveken, a szív- és érrendszeren, nyirokrendszeren, hormonrendszeren, idegrendszeren.


kezelés közbeni finom érintések
Metamorfózis

3. Mi a kezelés lényege, célja?


Meta: elakadások, blokkok, akár magzati korból beépült és azóta cipelt fájdalmak és sérelmek felszabadítása, amelyek gátolják a test szabad energiaáramlását és az önmagunkban való kiteljesedést. Akár generációs minták oldásához is vezethet, segíti az önmagunkra való tiszta rálátás megtalálását.


Reflexo: a szervezet harmonikus működésének megőrzése, illetve az egyensúly elvesztésének megelőzése, a felborult egyensúly helyreállítása, diagnosztizált betegség (reflux, epekő, vesekő, pajzsmirigy alulműködés…stb.) gyógyulásában való segítség, illetve a fennálló kellemetlen tünetek (puffadás, székrekedés, fejfájás, menstruációs fájdalmak…stb.) csökkentése.


4. Kulcs szavakkal:


Meta: átváltozás, megújulás, transzformáció


Reflexo: harmonizáció, energetizálás, egyensúly


5. Hogy érzed magad a kezelés után?


Meta: a kezelés alatt a lélek útnak indul és nagyon mély rétegekben kalandozik. Közvetlenül utána gyakori az ‘azt sem tudom honnan jöttem vissza’ érzés. Hiszen ami mélyen beindul, a tudat számára nem biztos, hogy felfogható, lekövethető. Érezhetsz utána fáradtságot, fokozott alvás igényt, szomjúságot, de felélénkülhet az álmok, az intuíciók, az érzelmek világa is. Előfordulhat sírás és nevetés is! A kezelés alatt elindított folyamatok feldolgozása pedig a rá következő 3 hétben folytatódik.


Reflexo: tapasztalhatsz egy általánosan energikusabb közérzetet, mélyebb alvást, kiegyensúlyozottabb emésztést, nyugodtabb hétköznapokat. Gyakran felmerülhetnek kevésbé kellemes hatások is egy mélyebb méregtelenítési folyamatnál, például orrfolyás, fejfájás, fáradtságérzet, izomláz, izzadás, émelygés, jobban beindulhat a vizelet- és széklet kiválasztás, női folyás, belobbanhatnak régebbi betegségek tünetei, de mindez a méreganyagok kiválasztása miatt történik, kb. 24 órán belül / extrém esetben pár napon belül elmúlik és lényeges javulás követi ezeket.


6. Milyen gyakorisággal érdemes eljönni a kezelésre?


Meta: egy kezelés blokk 5 alkalmat foglal magába, 3 kezelést a lábfejen és 2 kezelést vegyesen a kézfejen és a fejen. Minden alkalom között el KELL telnie 3 hétnek. Ezt szigorúan veszem, mert szüksége van a szervezetnek és a léleknek ennyi időre, hogy a megmozdított folyamatok dolgozni tudjanak. 


Reflexo: a kezdetekben érdemes heti egyszer beépíteni, ilyenkor a ‘minél többet nyomkodom, annál jobban beindul a folyamat’ elve érvényesül. Később az általános jóllét szinten tartása és a harmonikus működés megőrzése érdekében elegendő a kétheti, vagy havi 1 alkalom.


7. Mit csinálj közvetlenül a kezelés után?


Meta: érdemes aznap már alacsony fordulatszámon pörögni tovább, ha lehet, akkor pihenni, de legalábbis kevésbé megerőltető dolgokat csinálni, magaddal, az érzéseiddel és a gondolataiddal foglalkozni.


Reflexo: fontos nagyon sok vizet inni és hagyni magadnak és a szervezetednek elegendő alvásidőt a méregtelenítő folyamatok feldolgozása érdekében.



Bízom benne, hogy sikerült egy kicsit mélyebb rálátást adnom a kezelésekről!


Várok mindenkit sok szeretettel!

Dorina


Instagram: @pillangoeffekt

bottom of page