top of page

Visszatérés az Ünnepek után

Updated: Jan 15, 2022


Itt az Újév, új kezdetek, új lehetőségek tárháza. Újra elkezdeni mozogni, néha nem is olyan könnyű, mint hinnénk.

Első sorban lelkileg kell egy kicsit újra ráfókuszálni a rendszerességre mindennapjainkban. Érdemes egy olyan mozgásformával kezdeni, ami már ismert, Így testünk újra kap impulzust.

Ha még nem jártál Aerial Yoga órán, lehet érdemes egy talaj jóga órával kezdened. Így maga a hely és a környezet új lesz, de ha jógáztál előtte, a mozdulatok nem. Érdemes több óratípust is kipróbálni, hogy megtudd, Neked éppen most mire van a legnagyobb szükséged. Nem feltétlen egy Aerial Yoga kezdő óra lesz a Te órád, lehet Low Aerial Yoga óránk, vagy éppen Mobility óránk fog meg elsőre. A hangsúly azon legyen, hogy Te mit szeretnél, mi esik jól és mi vonz.



Fokozatosság

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy nagyobb pihenő, vagy Covid után csakis fokozatos legyen a visszatérés. Ha túl sokat szeretnél egyszerre, hamar elillanhat a lelkesedésed, mivel nem tudsz sikerélményt átélni az óránkon. Illetve betegség után fontos, hogy ne legyen túlterhelve a szervezet, az esetleges szövődmények rendszeres kezelése mellett, konzultálni érdemes az oktatóval.


Rendszeresség

Miután eljöttél órára, törekedj arra, hogy válljék rendszeressé, fokozatosan építsd be a heti rutinodba. Legyen ez az ÉNidőd. Írj naptárbejegyzést, foglalj előre. Egy szokásnak, általában 21 nap kell ahhoz, míg tényleg automatikussá válljon. Ennyi idő kell a szervezetnek is, hogy alkalmazkodjon.


Apró odafigyelésekkel, megfigyelésekkel, sokkal eredményesebben tudsz kialakítani és megtartani egy új vagy újra kezdődő szokást.

Néha egy meleg tea, egy jó beszélgetés sokkal többet ad napodhoz, mint hinnéd!

Érkezz időben óráinkra, hogy egy kicsit megpihenj Stúdiónk atmoszférájában.


Várunk szeretettel!


Kérdés esetén keress minket bátran!

+ 36 20 431 0661

bottom of page