top of page

A YearCompass sztori

A YearCompass, nem egy átlagos jegyzetfüzet. Ez egy évlezáró és évtervező füzet, ami segít elindulni/haladni az önismeret útján.

2012-ben indították útjára magyarok! A yearcompass.com-on is olvashatjátok a történetet, hogy egy kicsit másabb szilvesztert szeretett volna a társaság mint eddig. Kis ötlet, annál nagyobb célokkal. Ingyenesen letölthető, ezért is ajánlom én is.

Én 2018- ban találkoztam először ezzel a kis füzettel. Nem meglepő módon egy jógastúdióban:) Év végi, lezáró órát tartottak, amin kaptam én is egyet.

Innen indult minden. Ebben a stúdióban én is oktató voltam. Viszont már itt kezdett feljönni bennem egy érzés, hogy ennél többet szeretnék. Szeretnék teremteni, adni, komplex szemléletet képviselni.

Így ebbe a YearCompass-ba írtam bele először, hogy 2 éven belül szeretnék egy jógastúdiót. Egy olyan komplex helyet, ahol nem csak a jógával, hanem szemléletmóddal és egyéb alternatív terápiákkal is tudom segíteni az embereket. Ez akkor egy nagy álom volt, de leírtam, lerajzoltam a füzetbe.

2020-ban, már egy olyan pályázat résztvevője voltam, ami lehetővé teszi, hogy a kezdő vállalkozásoknak egy biztos alapot adjon.

2021 februárjában pedig készen lett az Inverz.

Nagyon sok háttérmunka és keresés volt ebben a folyamatban, de a YearCompass nélkül, nem hiszem, hogy ilyen tisztán láttam volna a célomat.

Sok mindent segített lezárni és annál is többet teremteni. Azt hiszem ehhez azért kell bőven hit is, de a legfontosabb, hogy ami már megfogalmazódott, le lett írva, annak már súlya van.

Azóta is minden évben leülök egy tea, vagy csésze kávé mellé ezzel a füzettel. Hagyok magamnak időt átgondolni, megfogalmazni amit szeretnék. Mindegyiket meg szoktam tartani és vissza is szoktam olvasni, hogy lássam merre haladok. A 2018/2019-es előretekintésem is 2020 év végén így realizálódott bennem :)


Még nincs késő leírni erre az évre a terveidet!

Keress egy nyugodt helyet, gyújts egy gyertyát. Szentelj rá egy hétvégét, teázz, sütizz egyet közben.


Jó évtervezést!

Mona


Innnen tudod letölteni: www.yearcompass.com











bottom of page