top of page

Aerial Yoga, Hatha jóga, Aerial Trapeze, Reiki, Masszázs… mit válasszak?II/II rész

Folytatjuk Blog cikk sorozatunk a Specifikus mozgásszervi problémák és igények résszel!


Specifikus igényekkel, nem csak akkor érkezhet hozzánk valaki, amikor rehabilitációhoz kapcsolódóan szeretne mozogni. Vannak olyan egyéni igények, mint például megtanulni spárgázni, kézenállni stb.. Ezek általában a csoportos óra keretein belül csak részben, vagy felületesebben vannak érintve.


Sportsérülés után a sérüléstől függően, kinezio-tape szolgáltatást, masszázst és egyéni/páros jógaórát tudtok igénybe venni. Valamint energetikai kezeléseinket is ajánljuk ezekben az esetekben is!

Ebben az esetben szoktuk kérni, ha gyógytornásszal együtt, egyeztetve mozogjunk, vagy csináljunk bármilyen kezelést. Illetve alapvetően nekünk is van gyógytornász kontaktunk, akivel hetente tartjuk a kapcsolatot.


hátfájás esetén segítünk!

Specifikus, nem akut sérülésnél pl. porckorong kiboltosulás:

- ajánlott első körben egy magánóra/body readying (Body readingről: ITT)

- ajánlott egy konzultáció gyógytornásszal, ha kifejezetten Aerial Yoga lenne a fókuszban

- ha a gyógytornász és mi is úgy látjuk, hogy ez egy nem akut problémával járó eset, akkor csoportos órára is lehet bátran jönni!


Specifikus igények, mint például egy spárga, vagy kézenállás megtanulása:

- mindenképpen egyéni óra vagy páros magánóra ajánlott

- heti rendszerességgel személyesen, vagy online formában

- Workshopjaink egy része is lehet specifikus, így érdemes mindig körülnézni közössi oldalainkon és weboldalunkon is, ahol naprakész információkat kapsz ezekről az egyszer 1,5-2 órás órákról

- valamint itt is érdemes előtte egy bodyreading-re eljönni, hogy tudjunk honnan indulunk és milyen kiegészítő kezelésekre lehet szükség


Ha úgy érzed specifikusabb igényeid vannak, esetleg a sportrehabilitációdat szeretnéd kiegészíteni, megtámogatni, akkor keress minket bátran!

Kapcsolat menüpontunkban le is tudod írni, mi lenne a specifikus igényed!




bottom of page