top of page

“2022-ben mertem én is egy nagyot álmodni” - interjú a Borsi Vita Kollagén megálmodójával

Bán Orsolya természetgyógyász-, reflexológust kérdeztem a Termékcsaládja megálmodásáról, történetéről és arról is, miért más a Borsi Vita Kollagén.


Milyen indíttatásból született meg a Termékcsaládod?


13 éve végeztem természetgyógyász-, reflexológusként, s munkám során mindig is arra törekedtem, hogy vendégeimnek tudásom legjavát nyújtsam a tőlem megszokott ’ természetes’ – ugyanakkor egyszerű módon!

Vallom, hogy az embert mint egészet kell nézni, s sokkal könnyebb az egészségünkért "küzdeni" ( preventív életszemlélet ), mint a betegségünkkel "harcolni". Csodaszerek nincsenek, amelyek egy csapásra megoldanak mindent, lehetőleg fájdalommentesen és különösebb időráfordítás nélkül. Befektetett munka nélkül itt sincs eredmény, amit megadsz a testednek azt fogod visszakapni! Úgy érzem mára már megtaláltam az utam, s követem a szívem hangját. Építgetem szakmai életutam, s folyamatosan képzem magam, azért, hogy segíthessek azokon, akik eljönnek hozzám és bizalmat szavaznak nekem.


Bán Orsolya a Borsi Vita Kollagén megálmodója

2022-ben mertem én is egy nagyot álmodni, mert már régóta szívem vágya és szüksége is volt az, hogy létrehozzak egy saját termékcsaládot ( 2022.12.15 ) !

Komoly életcél szerintem, ha olyat alkotunk, amivel mások életét is jobbá, könnyebbé tehetjük!

Mindenekelőtt szeretném elmondani, hogy a Termék Család megalkotásának fókuszában elsősorban olyan termék(ek ) forgalomba hozatala áll, melyet Önmagam is meggyőződéssel és jó szívvel szedek és a hozzám forduló pácienseim is nagy biztonsággal használhatnak egészségük, jó fizikai közérzetünk hosszú távú megőrzése érdekében !



Miben más a Borsi Vita Kollagén, mint a többi piacon lévő termék?


Termékcsaládom első szülött gyermeke: egy saját fejlesztésű magas hatóanyag (10g) tartalmú hal kollagén ital: Borsi Vita Kollagén www.borsi.hu, amely tartalmaz minden olyan plusz ásványi anyagot (Msm, Hyaluron, Szerves cink, réz, biotin, L-karnitin, C vitamin) amely a kollagén megfelelő helyére történő beépülését segítheti! Ízfokozó, színezék, nehézfém, hozzáadott cukor, édesítőszer, hormon és tartósítószermentes! Nem kell kevergetni, finom ízű folyékony ital, ahol a kellemes ízt szülővárosomban az Alföldön megtermelt alma szűrt leve adja! Ezen felül minden összetevő biológiailag aktív molekula formákat tartalmaz!


A készítmény összetevőinek megválasztásakor különös figyelmet fordítottam arra, hogy felkutassam azokat a partnereket, akik hiteles dokumentumokkal tudtak meggyőzni, nyersanyagaik és technológiájuk biztonságos, 100% -ban szennyeződésmentes voltáról.

A tartósítószer mentes összetétel fenntartását pedig egy innovatív kiszerelési és csomagolási eljárás tette lehetővé.


A szakmai célom nem egy már meglévő termék egyszerű lemásolása volt, hanem  ambicionáltan szerettem volna  - különösen a hölgyek körében ismert -  kollagén étrendkiegészítő terméket oly módon tovább gondolni, hogy előrelépést jelentsen az adott tulajdonságai terén.


Miért fontos a szervezetünk számára a kollagén?

A Kollagén kiszerelése

A szervezetünk fehérjéinek mintegy 30% át alkotja a kollagén, a szervezetünkben jelen van a porcszövetekben, csontokban, izomszövetekben, s elsősorban a nők számára oly közismert területeken, mint a haj, bőr, köröm szerkezetében! Gyakorlatilag ez adja valamennyi szervünk kötőszöveti vázát!

A kollagén fogyasztás a reneszánszát éli a napjainkban, sokan ettől várják, hogy örök fiatalok és szépek maradjanak, azonban a kollagén ezen közismert szerepkörein jóval túl mutat!


A kollagén pótlás hatásos lehet, illetve a visszajelzések alapján is az alábbi területeken bizonyított:

  • a bőr rugalmasságának javítására

  • haj - köröm növekedésére

  • a ráncok csökkentésére

  • a cellulitisz megjelenésének minimalizálására

  • a porcok és ízületek egészségére gyakorolt jótékony hatása miatt még az enyhébb ízületi problémák kezelésére is jó megoldás lehet

  • a kollagén fehérje magas glicin tartalmának köszönhetően kihathat a bélrendszerre és a máj működésére

  • biztosíthatja az erek, izmok, ízületek rugalmasságátra, ezért sportolok számára is kiváló szer lehet

  • megújíthatja a sejteket, s megelőzhet számos betegséget 


Milyen hatóanyag tartalommal rendelkezik a Kollagén terméked?


Komplex kollagén italom adagonként:

 10.000mg hidrolizált halkollagént

1.000 mg MSM – t

500 mg L-karnitin-t

80 mg C vitamint, mely elengedhetetlenül szükséges a kollagén szintéziséhez

50 mg Hialuronsavat

10 mg Szerves Cinket

1 mg Szerves Rezet

500 mikrogramm B7 vitamint tartalmaz


Kollagén italom:

-          egy olyan ital, amely valóban kellemes ízű és folyékony állagú

-          egy olyan ital, amely ellenőrzött, minőségi alapanyagokat tartalmaz

-          egy olyan ital, amelynek ténylegesen minden összetevője szennyeződésmentes

-          egy olyan ital, amely nem tartalmaz nehézfémeket és a szervezetre káros hormonokat

-          egy olyan ital, amely nem tartalmaz hozzáadott cukrot és édesítőszereket

-          egy olyan ital, amely egy innovatív kiszerelési és csomagolási eljárásnak köszönhetően valóban tartósítószer mentes



Hogyan kell fogyasztani a Borsi Vita Kollagént?


A kollagén adag meghatározásának szempontjairól, a kollagén helyes adagolásáról itt olvashatsz: https://borsi.hu/mennyi-kollagen-kell-naponta/  részletesen -  felhasználási céltól függ a napi mennyiség meghatározása!

Amennyiben testsúlyodnak, alkatodnak, egészségügyi állapotodnak a legjobban megfelelő adagolást szeretnéd pontosítani, úgy az alábbi elérhetőségek bármelyikén tudsz érdeklődni (email: info@borsi.hu, telefon: 20/9716-915)


A Borsi Termékcsalád weboldala: https://borsi.hu


Kedvezményes kuponkód Vendégeinknek: inverz10


Kérdés esetén keress bátran a Stúdióban, e-mailen!

Ángyán Mona

Stúdióvezető

bottom of page