top of page

Mire számíthatsz életed első Aerial Yoga óráján?

Updated: Aug 23, 2021

Első sorban egy feledhetetlen élményre :) Ez a jógatípus, talajon végzett társaival ellentétben, csak negyed részt zajlik a jógamatracon. Különlegessége pont ebben rejlik. Egy Hammock nevű anyag segítségével megyünk bele az ászanákba, hol nehezítve, hol pedig könnyítve azokat.

Amikor belépsz a Stúdióba, rögtön érezheted, hogy ez az a hely, ami Rólad szól. Rólad, és a jógáról. Az illatokról, a személyre szabottságról, meghittségről. Nincsenek nagy létszámú órák, így garantáltan tud Rád is figyelni az oktató. Illetve, ha szeretnél még személyre szabottabban jógázni, esetleg gerincproblémáid vannak, akkor magánóra formájában is kipróbálhatod a légjógát.

Az óra előtt, egy egészségügyi kérdőívben, megkérdezzük van-e bármilyen olyan betegséged, mozgásszervi problémád, amelyre hatással lehet a fejjel lefelé lógás, illetve maga a jóga.

Ezután egy pohár víz, tea elfogyasztása mellett fejben is lassan meg tudsz érkezni a helyre. A teremben kérlek már ne egyél, ne rágózz, hagyd kint a napi feszültséget és problémákat. Koncentrálj magadra!

Az órák előtt, mindig beállítjuk a légjógához használ anyagot (hammock) a megfelelő magasságba. Ezt azért kell, hogy amikor lógunk, a fejünk ne érjen a talajra.

Az órák felépítése tematikus és fokozatos. Így segítünk abban, hogy bemelegített izomzattal dolgozz, illetve, hogy ne sérülj le.

Ez egy teljesen új, más mozgásforma. Ezért első órán légy türelmes magaddal. Mi mindent megteszünk, hogy úgy érezd, könnyen el tudod síjátítani és megtaláld benne azt, amire Neked van szükséged.

Különböző óratíopusaink között tudsz válogatni, ha teheted, kérlek kezdd Magánórával, hogy tudjunk Neked javasolni óratípust. Illetve Páros Magánórára is van lehetőséged, ahol barátnőddel, baraátoddal tudod kipróbálni a légjógát.

Ha csoportos órára jönnél első alkalommal, akkor egy Aerial Yoga órát javaslunk.

Nekünk az a legfontosabb, hogy jól érezd magad! Legyen sikerélményed az órán, és feltöltődve/kellemesen elfáradva menj haza.

Az óra talán legkellemesebb része a relaxáció. Ez a talaj jóga óráinkon kívül, minden esetben a hammockban zajlik. Itt semmi más dolgod nincs, mint becsukni a szemed, és elengedni minden zavaró tényezőt.

Az óra utáni másnap elképzelhető, hogy izomlázad lesz, ez teljesen normális! Érdemes pihenni egy nagyot és sok vizet fogyasztani.


Ha bármilyen kérdésed van óra előtt, vagy után, tedd fel bátran. Próbálunk mindenben a segítségedre lenni!


További információkért még itt tudsz érdeklődni:

+36 20 431 0661




bottom of page