top of page

Hogyan készülj életed első Aerial Yoga órájára? Milyen órával kezdj?

Az Aerial Yoga, magyarul légjóga, egy specifikusabb típusú jóga, ezért érdemes pár aprósággal készülni az első órád előtt.


Lássuk, hogyan érdemes készülnöd:

1. Alapvetően minden mozgásos órára igaz, hogy érdemes legalább 1,5-2 órával előtte étkezni. Ez az étkezés is jó, ha egy könnyed étel, hogy ne terhelje meg túlságosan az emésztést. A savas kémhatású nehezebb ételek egy része, a felszívódást biztosító szénhidrátok nélkül, okozhat hányingert, rosszullétet a fejjel lefelé lógás következtében. Tehát ha teheted, ne egyél az óra előtti 1,5 órában.


2. Az Aerial Yoga különlegessége, maga az eszköz, a hammock. Ez a selyem anyag segíti, vagy éppen nehezíti bizonyos ászanák kitartását. Sokszor beletesszük, belecsavarjuk testrészeinket, így érdemes hosszú jóga/leggings viselése az óra alatt. Valamint, ha akrobatikusabb óratípusra jössz, akkor egy body, vagy dress a legjobb választás felülre. Ez nem csúszik fel így az anyag nem dörzsöli ki az oldalad, hónaljad.


3. Érdemes jóga zoknit hozni ha fázós vagy, vagy bármilyen zoknit, aminek nem csúszik a talpa, van rajta tapadókorong. Nagyrészt mezítláb vagyunk az órán, de ha vágja az anyag a talpad, akkor is egy jó megoldás a jógazokni.


4. Ha tudod, hogy izzadni szokott a tenyered, akkor hozz egy kisebb méretű törülközőt.


5. Az órák között 15 perces szünetek vannak, kérlek ezekben a szünetekben érkezz! Csak az oktató van ilyenkor a Stúdióban, így ő tud ajtót nyitni órák között. Bérletvásárlás után megadjuk a kapukódot, így egyszerűbb lesz majd a bejárás.


+ 1

Első órának ajánljuk a hétfő esti 19 órás kezdő Aerial Yoga órát, kedd esti 17:45-ös Gerincterápiás Aerial yoga órát, illetve szerda esti 18:15-ös Low Aerial Yoga órát. Low A.Yoga órát kifejezetten akkor, ha tudod, hogy tériszonyos vagy, vagy nem gyakoroltál eddig fordított ászanákat.

Ezeken az órákon biztosan el tudod sajátítani az alapokat!


Foglalni pár perc alatt tudsz itt a weboldalon. Minden esetben foglalj az órákra, hiszen kis létszámosak!


Szeretettel várunk!

Kérdés esetén keress minket bátran!

+36 20 431 0661

bottom of page