top of page

Aerial Yoga, Hatha jóga, Aerial Trapeze, Reiki, Masszázs… mit válasszak? II/I rész

Updated: Aug 20, 2023


Benned is felmerült már a kérdés, hogy mivel kezdjél? Vagy esetleg mivel folytasd, milyen kezelést válassz?


Most segítünk eligazodni az alapoktól!


Első és legfontosabb kérdés, amit magadnak kell feltenned az az, hogy milyen indíttatásból szeretnél eljönni hozzánk? Mi a célod ?

Erre két típusú, nagyobb perspektívát átölelő választ tudunk elkülöníteni:

  1. ÁLTALÁNOS egészségmegőrzés

  2. SPECIFIKUS mozgásszervi probléma/egyéni célok


Kezdjük az általánosabb egészségmegőrzéssel ebben a blogcikkben:

  1. Attól függően, hogy maradnál e a tradícionálisabb talaj jóga vonalon, vagy elrugaszkodnál egy kicsit az Aerial Yoga irányába, tudsz jönni kezdő és haladóbb órákra is.

  2. Talaj jóga tekintetében jelenleg hétfőn délben és pénteken reggel és este vannak óráink, bármelyikhez csatlakozhatsz! Női jóga óránkat kifejezetten Nőknek nagy szeretettel ajánljuk!

  3. Aerial Yoga órák tekintetében HÉTFŐ este, SZERDA reggel és este tudsz csatlakozni, illetve júniustól 2 hetente CSÜTÖRTÖK este. Itt elsajátíthatod az alapkat, megtanulhatsz inverz helyzetekbe lemenni, megismered a lebegés varázslatát.

  4. Aerial Yoga kezdő óráink között vannak haladóbb jóga/légtornásabb órák is, illetve olyan is, amely az alapul szolgáló core izmokat fejleszti. Ilyen óráink a KEDD esti órák, illetve a szerda esti Aerial Trapeze/júniustól erősítés. A KEDD esti órák haladóbbak, nem ajánlott ezekkel kezdeni. Az Aerial Trapeze/erősítés egy alapokat lefektető óratípus, de fókuszban nem a nyújtás van. Ez az óra tökéletes alap lehet egy Aerial Fitness órához is.

  5. A jógaórákon túl tudsz jönni masszázsra is. Ne várd meg, amíg megfájdul teljesen a hátad/derekad! Ha időben jössz, elkerülheted a “beállt” érzetet, illetve hogy bármilyen sérülés kialakuljon. Havi egyszeri alkalom már csodákat tesz mozgás mellett!

  6. Ha szeretnéd jobban megérteni testedet, bizonyos mozgások miért úgy történnek meg benned, ahogy, akkor a BodyReading szolgáltatásunkat tudod igénybe venni.

  7. Ha szeretnél energetikailag, spirituálisabb vonalon foglalkozni magaddal, akkor Reiki, Metamorfózis és Access Bars kezelésekre érdemes jelentkezned!

  8. Ha általánosságban szeretnéd a csípődet, válladat, gerincedet fókuszban átmozgatni, akkor a HÉTFŐ esti Mobility óránkat javasoljuk!


Tehát összegezve Aerial óráink:

  • Aerial Yoga/Slow Aerial Yoga : anyaggal végzett nyújtósabb típusú légjóga óra. Fontos, hogy kezdő órára gyere elsőre! Hétfőn este: 19:00, 20:10 ; szerda reggel és este: 7:00, 18:15 ; június 8-tól kéthetente csütörtökön: 18:00. Slow Aerial Yoga órán térd magasságban van az anyag.

  • Aerial Fitness : akrobatikusabb típusa az Aerial Yoga-nak. Könnyed légtorna. Érdemes egy Aerial Yoga órával kezdeni, vagy Aerial Trapeze/erősítés órával. Aerial Fitness óráink jelenleg: kedd 19:30 és szerda 8:15.

  • Aerial Trapeze/erősítés: ezen az órán egy oldalanként 3 kapaszkodóval ellátot hammockhoz hasonló anyagot használunk. Tökéletes erősítő/átmozgató óratípus. Első órának, lehet nehéznek bizonyul, viszont nagyon jó alapokat ad ahhoz, hogy tudd kezelni az anyagot, illetve saját magadat is a térben.


Masszázstípusaink:

  • Svédmasszázs (frissítő/relaxáló és sportmasszázs): bármely típust választhatod, általában egy rövid body-check után javasolni szoktuk mire lenne szüksége a testednek. Ha kifejezetten relaxálni szeretnél, kérünk jelezd!

  • Aromamasszázs: illóolajokkal végzett, svédmasszázs alapkra épülő, finom relaxáló masszázs. 100 % tisztaságú bázisolajat és illóolajokat használunk az adott lelki állpotodra kikeverve. Előtte pár percet beszélgetünk, és utána kerül kikeverésre a masszázsolaj.


Csoportos óráinkra a foglalórendszeren keresztül tudsz bejelentkezni, maximum 3 hétre előre.

Foglalásodat 24 órán belül már nem tudod lemondani. Első alkalommal el szoktunk tekinteni a pótdíjtól. Viazont kérünk, próbáld mielőbb lemondani az órát, ha nem tudsz rajta részt venni!


Masszázs/kezelések időpontfoglalása: inverzyoga@gmail.com vagy a kapcsolat menüpontban!


A blogcikk folytatódik augusztus végén a Specifikus ajánlásokkal!


bottom of page